Tosomhed

Tosomhed

Hun trådte ind i sin lejlighed, kom hurtig ud af de høje hæle der også var begyndt at gøre en smule ondt. Lejligheden lugtede klamt og indelukket. Hun åbnede døren ud til altanen, gik ud i køkkenet, fandt den halve flaske rødvin frem som hun havde drukket af aftenen forinden. Tog et glas og satte sig derud. Hun skænkede op, tændte sig en smøg, satte sig tilrette med fødderne oppe og lukkede øjnene. Som hun sad der, under den åbne og tilpas lune og sene aftenhimmel i august, blev hendes sind fyldt med tanker. Måske hun skulle til at tage sig sammen. Hun kunne jo ikke fortsætte med det her på længere sigt; at gå rundt og håbe, at han inderst inde ville hende mere end han gav udtryk for. Nu var det ikke fordi, hun var lysten konstant, men der var bare det faktum, at han var så guddommelig smuk, og når hun først fik lysten og den meldte sin ankomst i form af en varm og kildende følelse, der strømmede og sitrede igennem hele kroppen, så fandt hun det umådeligt svært at modstå den, eller rettere; at modstå ham. ”For fanden da også!” sagde hun højt til sig selv og rystede på hovedet. Hun tændte en ny smøg og skænkede sig endnu et glas.

De havde kendt hinanden i mange år, og hun havde altid haft et svagt punkt overfor ham. Så meget vidste hun, og det var da vist også ved at blive mere åbenlyst end hvad godt var. År var gået, uden de egentligt havde haft noget med hinanden at gøre. Han var flyttet fra byen og havde et travlt arbejdsliv. En dag ud af det blå havde han taget kontakt til hende. Hun fandt det en smule besynderligt til at starte med. Dén havde hun nu alligevel ikke set komme. Men det ene førte til det andet, og da de begge ingen partner havde, tja, så kunne ingen af dem se, at der skulle være noget galt i, at de hyggede og dyrkede uforpligtende dejlig sex. Det var jo bare det det var; uforpligtende sex. Ingen dybere følelser, bare to mennesker der nød hinanden når det var tiltrængt. Punktum.

Det er simpelthen noget skidt det her, det er det altså. Ta’ dig sammen!” sagde hun, mens hun rejste sig og gik frem og tilbage under den sene aftenhimmelhimmel på altanen. ”Nu skal du ikke ødelægge det her! Læg låg på de følelser. Du kan ikke bruge dem til en skid! Det er bare sex. Ikke andet!” fortsatte hun, og tømte glasset med rødvin. Hvad er det også med os kvinder, tænkte hun, hvorfor skal vi evig og altid være dem med alle de kærlighedsfølelser? De er ikke andet end et forstyrrende element. ”Så åndssvagt. Kunne det dog for helvede ikke bare være omvendt engang imellem!” mumlede hun stille for sig selv. Hun satte sig ned igen, lagde hovedet bagover, tiltede det lidt på skrå, og stirrede op på de små klare prikker, der nu så småt kunne anes på himlen. Der var altid én stjerne der var større end alle de andre. Hun tænkte på ham, og på hans kønne ansigt. Hans øjne. Hans smil. Der bredte sig en dyb og varm følelse i hende. Hun kunne mærke hendes puls stige. Lysten til ham voksede. Hun følte den som værende et helt uoverskueligt univers. Den var så stærk, hele hendes krop hungrede efter ham. Hun ville mærke ham, hun ville mærke hans nøgne, varme krop mod hendes. Det var nærmest en smerte, en smuk, brændende og forførende smerte. Bare han dog snart ville give lyd fra sig. Hun vidste han kom til byen.

Deres første nat sammen, for fanden. Hun huskede den tydeligt. Hver detalje. Hun stod med ryggen til ham. Han stillede sig bag hende og kyssede hende på halsen. Han greb fat om hendes hofter og pressede hende ind til sig. Hun kunne mærke han var hård, hård efter hende, og følelsen gjorde hende kulleret. Det sitrede i hende, han tirrede hende og hun ville bare ha’ ham! Han førte sine hænder op under blusen på hende og op til hendes store, fyldige bryster, som han gav nogle dejlige, kærlige klem. Han fik blusen af hende, hendes nederdel havde hun stadig på, og hun stod stadig med ryggen til ham. Han var hård som granit. Hun var nødt til at bide sig selv i læben, men vidste ikke hvor meget mere hun snart kunne tage. Hans hænder bevægede sig ned ad, de røg op under nederdelen, hvor han førte sine fingre op og ind under trussen. Hun udstødte en dyb stønnen, og han kunne mærke, at hun var mere end klar. Han bukkede hende forover, skubbede nederdelen op over numsen på hende, flåede hendes trusser til side, fandt sin hårde manddom frem og trængte op i hende. Hun var højlydt og han holdt hende for munden. Hun kunne snart ikke holde inde mere. Hun følte sig helt magtesløs af ren ekstase. Han sagde, hun skulle komme, han ville mærke hende endnu mere, og hun gav sig fuldstændig hen.

Hun åbnede sine øjne og smilte lidt for sig selv. Mmm, tænkte hun og var lykkelig over, at det ikke bare var en fantasi, men en sand beretning gemt i hendes erindring. Hun lukkede sine øjne igen. De stod nu ansigt til ansigt, og deres læber mødtes. De gav deres tunger lov at lege en intens og inderlig leg. Han bar hende til sengen og fik lagt hende ned. Hun huskede, hvordan han klædte hende af med sine tænder, først nederdelen derefter hendes trusser, hvordan han fandt hende med sin tunge, hvordan han pressede imod hendes lår, hvordan han spredte dem og atter trængte ind i hende, dybt ind.

Hun satte sig op, rømmede sig en smule, og følte en vis varme i kinderne. Han havde hende virkelig tryllebundet. Var han egentlig selv klar over det? Eller var han aldeles intetanende omkring hendes følelser for ham? Når han havde muligheden for at komme til byen, var deres aftale, at han kom hjem til hende. Så hun vidste, at hun ville få ham at se, men lige præcis hvornår han ville være der, det var hun uvidende om. Hun ville jo også gerne nå i bad. Nåh, men han sender vel en besked, tænkte hun og rejste sig og gik ind for at friske sig selv op. Endelig! Som hun akkurat var blevet færdig med at iklæde sig en lille sort satin sag, fik hun en besked på mobilen: Hva’ så frækkert, så er jeg snart i byen. Glæder mig til at se dig. Hvor havde hun dog set frem til den besked. Så få ord, men dog så betydningsfuld. Hun mærkede, hvordan sommerfuglene dansede i hendes mave. Hun elskede dén følelse. Hun tog sig selv i at føle sig som en forelsket lille skolepige. Hun grinede fjoget, kiggede sig selv i spejlet og sagde ”Ja, hvad kan jeg gøre?

Der kom en svag bankelyd ude fra hoveddøren, hun gik ud og åbnede, og dér stod han. Dejlig. Smuk. Perfekt. Hun kunne mærke, hvordan hendes lyster begyndte at tage fat, de væltede ind over hende, og der var intet hun kunne gøre ej heller stille op. Han tog fat om hende, holdte hende tæt og kiggede hende dybt i øjnene og sagde ”Hvor ser du dejlig ud, må jeg have lov at stjæle et kys?” Hun smilte lidt forlegent, mærkede hendes hjerte slå hurtigere og hurtigere og fornemmede, hvordan hendes knæ langsomt forsvandt under hende. Hans læber rørte hendes, og de stod nu der, midt i døråbningen i hendes entre og kyssede dybt og længe. Da de endelig var kommet helt ind i hendes lejlighed, flåede han hendes lille sorte beklædningsdel af. Hun elskede dén måde han fik den af hende, så vild, så dyrisk. Hun ville have mere. Han løftede hende op i et snuptag, og hun slyngede benene omkring ham. Hendes bryster var lige ud for hans ansigt, og han begyndte at kysse dem grådigt. Hans tunge legede en fræk leg med hendes brystvorter, der strittede af glæde og velbehag. Hun kom til at tænke på noget, hun havde læst på Womenshealthmag.com, at det faktisk kunne lade sig gøre at få en orgasme via stimulering af brystvorterne alene. Det var noget med et hormon, der blev frigivet ved berøringen, og det kunne så lede til den slags sammentrækninger, som man forbandt med en orgasme. Så jo, brystvorteorgasmen eksistererede altså, og hun følte den komme nærmere, nærmere og nærmere. Han kunne virkelig noget med sin tunge.

Køkkenet var tættere på end soveværelset, så han bar hende ud i køkkenet og satte hende på køkkenbordet. Han stod over for hende og lod hende flå trøjen af sig. Han havde sådan et sagligt smil og udtryk i øjnene. Hun kørte sine fingerspidser hen over hans brystkasse. Åh, det gippede i hende. Hun tog fat om ham og rykkede ham tættere på sig. Han duftede så fantastisk. Hans duft var så forførende, nærmest et rusmiddel der gjorde hende helt høj af himmelsk velvære. Hun lænede sig ind til ham og kyssede ham intenst. Han lod sin tunge kærtegne hendes hals, og hun sukkede inderligt. Han fortsatte ned til hendes kraveben og ud på hendes højre skulder. Hans læber var så bløde, og hans tunge så fræk. Hun nød, at han tog sig tid til at forkæle hende med hans læbers lidenskabelige berøring, og følelsen formåede at gøre hende svimmel af lyst. Hun lagde sine hænder på hans hoved, førte ham langsomt nedad mod hendes varme skød, der dunkede indvendigt.

Hans læber rørte nu hendes mest intime sted, og han kyssede hende hedt og lod sin tunge glide ind. Hun stønnede og trak vejret tungt. Hun havde svært ved at sidde stille, mens han tungekyssede hende og smagte på hende, som var hun en dessert, han ikke kunne få nok af. Han stoppede, kiggede op på hende og blikket i hans øjne fortalte, at han ville ha’ hende. Han rejste sig, tog fat i hende, og hun lod sig løfte op, og han bar hende ind i soveværelset. Han satte hende på sengen, og bad hende vende sig om. Han tog fat i hendes lange, røde hår og rev det tilbage, hendes ryg svajede, og hendes fyldige numse struttede. Han stødte sit hårde lem dybt op i hende, tog hende hårdt og blidt på én og samme gang, mens han gav hendes baller et par hårde klask og markerede, at han bestemte. Hun var i hans vold, og hun kunne lide det. Hans stærke hænder havde et fast greb, der skiftevis holdte om hendes hofter eller klemte hendes baller, og sammen fulgte de takten deres kroppe bevægede sig i. Hun stønnede og ud kom også nogle små klynk af velbehag. Hun følte, at hun kunne nå klimaks når som helst, men holdte inde.

Det var vildt, hårdt og råt, men samtidig så lidenskabeligt. Med ét stoppede han, trak sig ud og vendte hende om, så hun lå på ryggen. Deres øjne mødtes i en rus af liderlighed. Ren, passioneret opstemthed. Han pressede hendes lår ud til siden, og trængte op i hende med stød der var så fantastisk, at hun følte, at hun befandt sig blandt funklende stjerner. Han var stadig lige så hård om end ikke mere end før. Han holdte hende for munden, og hun tillod sig at komme i et højt stønnende skrig. Han fjernede hånden, bøjede sig ind over hende og kyssede hende. Pludselig mærkede hun, hvordan hendes øjne blev fyldt med tårer. Hun følte en så overvældende glæde og afslapning strømme igennem hende; lykkelig, hun følte sig lykkelig. Hun gav tårerne frit løb, og de trillede ned ad hendes kinder, som små klare perler der skinnede i det lettere halvoplyste soveværelse. Han kiggede lettere undrende på hende, hun kiggede på ham og smilte ”Bare rolig, jeg er helt okay.” sagde hun til ham.

Efter at have sundet sig lidt, rejste hun sig op, rakte hånden ud til ham, ”Kom, vil du med ind i stuen?” sagde hun, med et frækt smil på læben. Han lagde sin hånd i hendes, rejste sig og de gik ind i stuen. Hun førte ham hen til sofaen og bad ham sætte sig til rette. Hun gik ned i knæ, og med sin mund og læber forkælede hun ham på allerbedste vis, hun kunne. Hun mærkede, hvordan han langsomt begyndte at vokse, og det fik hende til at forkæle ham endnu mere. Hun kælede for hans manddom, der blev hårdere og hårdere, og det pirrede hende. Hun kyssede ham, smagte på ham og gengældte tjenesten, som hun havde fået af ham ude på køkkenbordet. Han udstødte nogle høje støn, og hun vidste, at han nød det. Han var i hendes magt nu, og hun fandt tanken ganske tiltalende. Hun rejste sig fra gulvet, satte sig overskrævs på ham og gled ned over ham, lænede sig lidt frem og bad ham tage godt fat om hendes hofter. Ved at køre frem og tilbage, styrede hun rytmen mens han, ved at følge hendes rytme og skubbe ekstra til hende med sine kræfter, forstærkede virkningen. Og forstærket blev den. Hun flettede sine fingre om hans og pressede sig ind til ham. Ekstasetilstand, det var, hvad hun oplevede. Hun var fuldkommen opslugt. Glemte tid og sted. Dét her var nydelse i sin sande form.  De smeltede sammen på en måde, de aldrig havde smeltet sammen på før. Det var ægte. Deres fugtige kroppe gned sig mod hinanden, som de nu lå der, helt udkørte og lettere forpustede begge to. Helt varme, helt nøgne. Det her var simpelthen guddommeligt nærvær.

Han plejede aldrig at overnatte hos hende. Det havde han ikke gjort en eneste gang ud af de måneder, der nu var gået, og hun havde heller ikke selv spurgt ind til det på noget tidspunkt. De plejede som regel at sætte sig ind i stuen og lige sidde og sludre lidt over en smøg, inden han så ville rejse sig, kysse hende farvel og smutte. Hun vidste også, at han gerne ville have en partner i sit liv. Han havde fortalt hende, at han bare ikke havde fundet dén kvinde, der var helt rigtig for ham, men han var nu egentlig ret glad for sit liv, som det var nu. Han virkede ikke til, at have travlt med at komme afsted, og blev liggende i sofaen sammen med hende. ”Hvad siger du til, hvis jeg sover her hos dig i nat? Ville det være okay?” De ord have hun ikke engang turde drømme om nogensinde ville komme ud af hans mund, selvfølgelig havde hun håbet, men nu hvor de var blevet talt, var hun ikke helt sikker på, om hun egentlig hørte rigtigt – men hun var nu også stadig lidt omtåget af deres sammensmeltning. Han var stille. Han kiggede på hende, strøg lidt hår væk fra hendes pande og kyssede den. Han kiggede på hende igen. Han tog hende endnu tættere ind til sig, holdte om hende, så det føltes som om deres hjerter bankede i takt med hinanden. Han omfavnede hendes ansigt med sine hænder. ”Vil du være min?” hun så på ham, ”Tosomhed med dig er ikke det værste i denne verden, faktisk, så vil jeg slet ikke være foruden.” Det perfekte kan opstå af det uperfekte, tænkte hun stille for sig selv, som hun forsvandt ind i hans tætte favn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.