Hej med dig!

Hej med dig!

Læser du med til sidste punktum er sat, siger jeg TUSIND TAK!

 

Lad mig begynde… 

 

Jeg hedder Julie Signe Rasmussen. Signe hedder jeg efter min tipoldemor, Hansigne. Jeg kom til verden i 1982. Jeg er 100 % fuldblods kalundborgenser (provinspige, om man vil) og kommer nok aldrig til at flytte fra lillebyen her – det skulle da lige være til Paris så. Jeg har to kattebørn, Manse og Ozzy.

Arbejdsmæssigt//karrieremæssigt har jeg ikke opnået en skid, der egentlig er værd at skrive om.

Men så længe jeg kan huske, har jeg altid gerne villet være skuespiller. For at det ikke skal være lyv, så gik jeg engang til dramatimer hos en uddannet én af slagsen, som på daværende tidspunkt øvede med en anden dansk kvindelig skuespiller, og der var Method Acting på menuen (det er jeg fan af). Han opfordrede mig til at søgte ind på Statens Teaterskole (hedder det vist ikke mere), og jeg fik et fint skriftligt brev, hvori jeg blev indkaldt til optagelsesprøve. Yups, jeg var åhhh så spændt og åhhh så nervøs.

Nervøsiteten og usikkerheden fik mig, og jeg ringede ind og sprang fra. Jeg bliver stadig trist, når jeg tænker på det. Jeg var dum. Og meget ung. Jeg skulle bare have prøvet. Jeg havde intet at miste tværtimod måske noget at vinde, men det finder jeg aldrig ud af. En afsindig stor øv-følelse. En chance gik tabt. Jeg troede ikke nok på mig selv, så drømmen brast. Eller, den har været gemt væk siden da. Drømmen har jeg jo stadig inderst inde.

Jeg har også altid gerne villet skrive. I 2015 søgte jeg ind på Forfatterskolen i København, men jeg røg desværre ikke gennem nåleøjet. Jo ældre jeg er blevet, jo mere ønsker jeg bare, at kunne få lov at sidde hjemme og skrive og kalde mig selv forfatter. Oh ha, drømme er dejlige at have…

En ny interesse der har fundet vej til mig, og som jeg føler mig voldsomt draget og tiltrukket af, er det at være kunstmaler. Kunstnerisk frihed og udfoldelse lyder, i mine ører, bare rigtig rart. Så det hygger jeg mig lidt med engang imellem midt på spisebordet i stuen eller på gulvet i soveværelset.

Amatørfotograf. Den kategori falder jeg ind under, for jeg kan også godt lide at tage billeder.

Nå, men de ovennævnte beskæftigelser, gad jeg gerne, kunne jeg selv vælge frit fra jobhylden. Ja tak. Det må være vidunderligt, når passion og hobby går hånd i hånd, og bliver ens levebrød.

Nok om det…

Lige så social og udadvendt jeg er, så har jeg dage, hvor jeg er lige det stik modsatte. Jeg er en meget følsom person. Nok også ret sårbar til tider. Min usikkerhed er min største fjende. Samtidig ser jeg mig selv som stærk og modig (man kan undres).

Jeg er en romantiker, og jeg er en drømmer. Man kunne fristes til at sige, at jeg er en drømmende romantiker.

Jeg værdsætter loyalitet, oprigtighed og ærlighed. Jeg bryder mig ikke om overfladiskhed og falskhed.

Jeg er en krammer-type. Jeg er en fast håndtryk-giver og bryder mig personligt selv ikke om de der slatne nogle.

Morris Mascot mini og VW Bobbel er 2 af mine yndlingsbiler. Jeg har dog ikke noget kørekort.

Okay, lidt mere info:

Jeg har lige siden dén dag, jeg poppede ud af min mor, været modstander af pels og dyreforsøg.

Jeg er en øl pige. Jeg er glad for rødvin (den soft and fruity slags, mmm!). Jeg er kæmpe Mojito fan.

Jeg er rigtig glad for rock, jazz og Crooner musik.

Jeg elsker Paris.

Jeg holder af at være længe oppe og lytte til natradio, og føle, at jeg er den eneste i hele verden, der er vågen.

Jeg kan lide skæve eksistenser (skævhed er godt!).

Jeg er glad for regnvejr og tåge, i det hele taget bare gråvejrsdage.

Jeg er til gamle ting, elsker ting med sjæl.

Jeg er pissedårlig til det der med nutids-r. Kommaregler kan sgu også godt drille. Matematik og jeg er på ingen måde gode venner, og har aldrig været det. Jeg kan godt lide ordet ’govset’.

Vandt jeg den store gevinst i Lotto, ville jeg give arbejdsmarkedet fingeren, medmindre jeg havde dét arbejde, jeg drømmer om.

Jeg er vild med at rejse og bliver altid ramt af en hjemvendt-fra-ferie-depression, når mine fusser atter rammer dansk jord. Jeg er nok én af de meget få i denne verden, der ikke er synderligt fascineret af Dubai!!

Jeg tror på mere mellem himmel og jord. Jeg er generelt bare vild med det overnaturlige. Og yups, jeg er også ganske vild med gyserfilm – IKKE B-lort.  Og så tror jeg på rumvæsner. Selvfølgelig gør jeg det. Og jeg mener bestemt ikke, at mennesket har en skid at gøre på andre planeter!

Jeg aner absolut intet om make-up, har aldrig brugt det, kun mascara fra tid til anden. Det eneste jeg kan finde ud af at gøre ved mit hår, er at glatte det. Jeg elsker neglelak, især min røde.

Jeg snakker meget hurtigt, når jeg bliver ivrig, og jeg bruger gerne armbevægelser.

Jeg bliver altid trist i sindet, når det bliver søndag, for så er det snart mandag, og jeg er ikke glad for mandage.

Tit har jeg det som om, jeg burde være født i en anden tid.

Og så drømmer jeg bare om et eventyrs fyldt og passioneret liv resten af mine dage.

Jeg er ikke perfekt, jeg er kun et menneske. Så hvis jeg laver fejl, læs den første sætning igen, tak. Jeg ved, jeg er født til at være mig, og ikke til at være en eller anden jeg ikke er.

Endnu engang et sindssygt-stort-fra-bunden-af-mit-hjerte-TAK fordi du læste med lige hertil.

Du sød!

 

2 kommentarer

  1. Ærlighed kræver mod og styrke! Den har du <3 Sig goddag til fremtiden og farvel til fortiden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.