Gode ting | 2. del

gode ting

 

♥ Gode ting 2. del ♥

 

Ristet brød med masser af smør. Når du lige pludselig griner fuldstændig uhæmmet for dig selv. Når du får et chok, men kan mærke, du er i live (og det faktisk var ret sjovt). Når du slår en prut. Når du er stolt af dig selv (også når du slår en prut). Den perfekte avocado. Når din gave bringer glæde til dén, der modtager den. Duften af gamle bøger. Når du virkelig skal tisse, og endelig finder et toilet (og det er din tur!). At støde ind i gamle bekendte. Når din cykel ikke er flad om morgenen. Dig. Det her. Livet.

Når du kan sove længere end til 3:30/3:40, fordi du ikke skal på arbejde. Ritter Sport Marcipan og Ritter Sport Mint. Når æblet ikke er overmodent eller støt indeni. Når du ser en håndskrevet seddel (eller post it) om morgenen, hvor der står “Jeg elsker dig!”. Lyden af en solsorts fløjten. Lyden af fuglesang. At finde de bedste hyggesutter og hyggesokker. At ulven atter er i Danmark. Flotte gamle skrivemaskiner. At møde en mariehøne på din vej (eller den lander på dig). Dig. Det her. Livet.

Når du opdager, at du har glemt at tage bh på, på arbejde, og tænker “FUCK IT!” for det er lækkert og befriende (så det fortsætter du med fremadrettet).

gode ting

 

Når du helt tilfældigt finder en Photo Booth. En gåtur ved vandet. De små grønne knopper på træer og buske inden alt springer ud. Følelsen af dit fly der letter. Når din plads i flyet er vinduespladsen. Super bløde tæpper. Når mosekonen brygger. Når du tager den første skefuld af koldskål med kammerjunker om sommeren. Solopgang. Solnedgang. Når din veninde laver vegansk kage til den månedlige veninde-komsammen, så du også kan få et stykke. Dig. Det her. Livet.

Når dine ben forbliver smooth og glatte, og ikke viser tegn på frembrusende stubbe efter en ordentlig omgang kuldegysninger, efter du er trådt ud af badet.

gode ting

 

Tåge. En diset morgen. Nye puder til sofaen. Nye puder til sengen. Julestemning. At redde en snegl (eller mange!) så du er sikker på, at den/de ikke bliver trådt på af andre. At have syg trang til tyggegummi, og du så finder noget i din taske. Når der (ligefrem) går mere end 3 dage, før du behøver at barbere dine ben (igen). At gå barfodet i græsset. Kompliment fra en fremmed. Når vasketøjskurven er tom. Duften, dit hår har, når du forlader frisøren. At gå amok på et trommesæt. Dig. Det her. Livet.

At se frem til alt det du er heldig at skulle i løbet af året. Crooners and Coffee by Various Artists cd’erne. At blive overrasket på din fødselsdag. Friskpresset appelsinjuice. Croissanter med mørk chokolade (især når du laver dem selv). Et kæmpe fad med vandmelon i store bider uden skrald (HAPS!). Når måneskinnet strømmer ind ad vinduet. Vilde delfiner og spækhuggere (bare vilde dyr, generelt). Når du laver de perfekte ris igen og igen og igen og igen. Lykke. Dig. Det her. Livet.

At støvsuge og du rigtig kan se og høre alt snavset forsvinde. Når du og en fremmed får jer en lille dans, fordi i ikke lige ved, hvem der skal til hvilken side. Når du tegner en skitse, du selv synes, er rigtig fin. Den første bid af en dejlig hård pære. Når kirsebærrene bare er helt tilpas søde og modne. Når det ikke er hårvaskedag endnu. Når du og fremmede smiler til hinanden og siger ”godmorgen”, når jeres veje krydses om morgen. Farver. Regnbue(r). Tylskørter. Dig. Det her. Livet.

Når du er glad og lykkelig helt ind i knoglerne. Når du hører en ældre mand på 73 år i radioen, lyde så sød og så glad, fordi han har fået sig en dejlig veninde (efter at have været alene i 3 år, siden hans kone gik bort). Når du kan svare på en del af spørgsmålene i ”Hvem vil være millionær?” (og føler dig ret sej). At H.C. Andersen er (var) fra Danmark. Når du vinder din 10’er tilbage på et skrabelod. Når du vinder 80 kr. på en lottokupon (du har brugt 15. kr. på). Når du ser en lyserød sky på himlen. Dig. Det her. Livet.

 

Synes lige, at jeg ville dele lidt gode ting i dag. Nu vil jeg kaste mig ud et lille maleri-projekt…

Tak for dig og fordi du læste med.

Kæmpe kram

Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.