Den perfekte adventsgave!

Tænk, at det i dag er 3. søndag i advent. Der er kun ÉN lille uge til smukke juleaften. Du godeste…

Jeg får stadig adventsgaver af min mama (det laver vi ikke om på), og hun får af mig. I morges fik jeg disse super cute missekatte! Ej, men prøv nu lige at se dem engang… åh de er herlige!

       

… oven på den store pakke, lå der dette lille brev:

Jeg ringede til hende efter jeg havde pakket dem ud. Hun fortalte, at hun altså ikke havde kunnet få lille Ozzys øjne helt ens, og nogle andre ting. Som jeg fortalte min mama, så har jeg slet ikke kigget efter ”fejl”. Men ja, hun er nu engang perfektionist så det batter! MEN, hendes lille kat, hun har lavet til mig, fejler bestemt ikke noget.

Når man modtager en gave, der er håndlavet af den person, der giver, så ønsker jeg ikke, at den skal være ”perfekt”. Den skal vise, at den er lavet med hjerte og sjæl, og dét i sig selv gør gaven speciel og helt perfekt!

Den lille ler-Ozzy er liiige som den skal være, og jeg elsker den allerede så meget. Jeg elsker dem begge!

Og jeg elsker min moar!

Tak fordi du læser med! Det er så hyggeligt, du er her. En glædelig, smuk og vidunderlig adventssøndag aften, jeg ønsker dig.

(Pssst, de orginale Harle og Ozzy er også govset med de to nye beboere…)

Mmm, buse, buse, buse! Det bare dejligt, synes Manse (Harle).
Ozzy: “HEY! Se, vi har samme øre!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.